launchora_img

TURKEY Official Government Immigration Visa Application Online CROATIA CITIZENS - Službeni glavni

Info

Turska eVisa (elektronička autorizacija putovanja)

Što je Turska eVisa ili Turska Visa Online?

Turska eVisa je online dokument koji je odobrila Vlada Turske koji omogućuje ulazak u Tursku. Državljani zemalja koje ispunjavaju uvjete moraju ispuniti sa svojim osobnim podacima i podacima o putovnici na ovoj web stranici.

Turska eVisa is viza za višestruki ulazak što dopušta boravak do 90 dana. Turska eVisa je vrijedi samo za turističke i trgovačke svrhe.

Turska Visa Online je vrijedi 180 dana od dana izdavanja. Razdoblje valjanosti vaše turske online vize razlikuje se od trajanja boravka. Dok Turska eVisa vrijedi 180 dana, vaše trajanje ne može premašiti 90 dana u roku od 180 dana. U Tursku možete ući u bilo kojem trenutku unutar razdoblja valjanosti od 180 dana.

Turska eVisa je izravno i elektronički povezan s vašom putovnicom. Službenici za tursku putovnicu moći će provjeriti valjanost turske eVisa u svom sustavu u luci ulaska. Međutim, preporučljivo je zadržati meku kopiju turske eVisa koja će vam biti poslana e-poštom. Turska viza online

Koliko dugo traje obrada zahtjeva za vizu za Tursku

Iako se većina zahtjeva obrađuje u roku od 24 sata, preporučljivo je podnijeti zahtjev za tursku eVisa najmanje 72 sati prije nego što planirate ući u zemlju ili se ukrcati na let.

Turska viza online je brz proces koji zahtijeva popunjavanje online, to može potrajati samo pet (5) minuta. Ovo je potpuno online proces. Turska Visa Online izdaje se nakon uspješno popunjenog obrasca za prijavu i plaćanja naknade od strane podnositelja zahtjeva putem interneta. Možete izvršiti plaćanje za Tursku Visa aplikaciju koristeći kreditnu/debitnu karticu ili PayPal u više od 100 valuta. Svi podnositelji zahtjeva, uključujući djecu, moraju ispuniti zahtjev za vizu za Tursku. Nakon izdavanja, Turska eVisa bit će poslana izravno na e-mail podnositelja zahtjeva. online zahtjev za tursku vizu

Covid ažuriranje za Tursku eVisa

Turska vlada otvorila je svoj broder za međunarodni turizam za sve putnike u turističke i poslovne svrhe. Međutim, putnici u Tursku trebaju biti svjesni trenutačnih ograničenja putovanja u vezi s COVID-19:

• Samoposlužni kiosci za eVisa za Tursku i wifi područja u turskim zračnim lukama bit će uklonjeni. Stoga dobivanje eVisa po dolasku više neće biti dostupno i posjetitelji Turske morat će se unaprijed prijaviti za eVisa.

• Putnici stariji od 6 godina moraju imati negativan PCR test na COVID-19 najkasnije 72 sata prije polaska

• Putnici moraju predočiti ispunjenu Obrazac za prijavu putovanja prilikom prijave na let i pri dolasku

• Dolasci koji su bili u Brazilu, Indiji ili Južnoj Africi u posljednjih 10 dana moraju u karantenu 14 dana. poslovna viza za Tursku

Tko se može prijaviti za tursku vizu online

Strani državljani koji žele putovanje u Tursku u turističke ili poslovne svrhe moraju podnijeti zahtjev za redovnu ili tradicionalnu vizu ili za elektroničko odobrenje putovanja pod nazivom Turska viza online. Dok dobivanje tradicionalne turske vize uključuje posjet najbližem veleposlanstvu ili konzulatu Turske, državljanima iz možete dobiti eVisa za Tursku ispunjavanjem jednostavnog obrasca za vizu za Tursku.

Podnositelji zahtjeva mogu se prijaviti za Tursku eVisa sa svog mobilnog telefona, tableta, osobnog računala ili računala i primiti je u pretinac e-pošte koristeći ovaj . Vlasnici putovnica sljedećih zemalja i teritorija mogu dobiti turske vize online uz naknadu prije dolaska. Trajanje boravka za većinu ovih nacionalnosti je 90 dana u razdoblju od šest (6) mjeseci.

Vlasnici putovnica sljedećih zemalja i teritorija mogu dobiti Tursku Visa Online uz naknadu prije dolaska. Trajanje boravka za većinu ovih nacionalnosti je 90 dana unutar 180 dana.

Turska eVisa je vrijedi 180 dana. Trajanje boravka za većinu ovih nacionalnosti je 90 dana u razdoblju od šest (6) mjeseci. Turska Visa Online je a viza za višestruki ulazak. Turska centar za podnošenje zahtjeva za vizu

Mrežni zahtjevi za vize za Tursku

Putnici koji namjeravaju primijeniti eVisa za Tursku moraju ispuniti sljedeće uvjete:

Putovnica podnositelja zahtjeva mora biti vrijedi najmanje 6 mjeseci nakon datuma polaska, to je datum kada napuštate Tursku.

Na putovnici bi također trebala biti prazna stranica kako bi carinik mogao staviti pečat na vašu putovnicu.

Podnositelj zahtjeva će dobiti Tursku eVisa putem e-pošte, stoga je za popunjavanje obrasca za prijavu za vizu za Tursku potreban važeći ID e-pošte.

Od dostupna je samo online, bez papirnatog ekvivalenta, potrebna je važeća kreditna/debitna kartica. Sva plaćanja se obrađuju pomoću Siguran PayPal pristupnik za plaćanje. viza za Tursku za naše građane

Podaci potrebni za obrazac zahtjeva za vizu za Tursku

Podnositelji zahtjeva za eVisa za Tursku morat će dostaviti sljedeće podatke u trenutku ispunjavanja obrasca za vizu za Tursku:

• Ime, prezime i datum rođenja

• Broj putovnice, datum isteka

• Podaci za kontakt poput adrese i e-pošte

Od podnositelja zahtjeva može se tražiti da dostavi dokaze da se može financijski uzdržavati i uzdržavati tijekom svog boravka u Turskoj.

Od podnositelja zahtjeva može se tražiti da pokaže da namjerava napustiti Tursku nakon završetka svrhe putovanja za koje je primijenjena e-Visa Turska.

Ako podnositelj zahtjeva nema daljnju kartu, može pružiti dokaz o novčanim sredstvima i mogućnosti kupnje karte.

Nakon što uspješno izvršite uplatu za svoju aplikaciju za Tursku Visu, dobit ćete e-poruku koja sadrži vašu Tursku eVisa. Ovo je e-mail koji ste unijeli u obrazac zahtjeva za vizu za Tursku. Preporučljivo je preuzeti i ispisati kopiju svoje turske eVisa. Turska viza za naše državljane,

Vaša službena turska viza je spremna

Nakon što ispišete kopiju svog sada možete posjetiti Tursku na svojoj službenoj turskoj vizi i uživati u njezinoj ljepoti i kulturi. Možete pogledati znamenitosti kao što su Aja Sofija, Plava džamija, Troja i mnoge druge. Također možete kupovati do mile volje na Grand Bazaaru, gdje je sve dostupno od kožnih jakni preko nakita do suvenira.

Međutim, ako mislite posjetiti druge zemlje u Europi, onda morate znati da se vaša turistička viza za Tursku može koristiti samo za Tursku i nijednu drugu zemlju. Međutim, dobra vijest ovdje je da vaša službena viza za Tursku vrijedi najmanje 60 dana, tako da imate dovoljno vremena da istražite cijelu Tursku.

Također, budući da ste turist u Turskoj na eVisa za Tursku, morate čuvati svoju putovnicu jer je to jedini dokaz identifikacije koji će vam često trebati. Pazite da ga  . https://www.turkey-visa-online.org/hr/visa/


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by Ratul
video transcription

#video transcription

00
Audio in text umwandeln

Verwenden Sie SpeechFlow, um audio in text umzuwandeln - präzise, einfach und kostenlos. So können S

00
BRIDESMAID FASHIONISTA

#bridesmaid dresses, #wedding dresses

00

Stay connected to your stories

TURKEY Official Government Immigration Visa Application Online CROATIA CITIZENS - Službeni glavni

707 Launches

Part of the Love collection

Published on August 09, 2023

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.