launchora_img

INDIAN EVISA Official Government Immigration Visa Application Online CROATIA CITIZENS - Službeni i

Info

Indijska i viza Prijavite se putem interneta za indijsku vizu

Što je indijska eVisa (ili Indian Visa Online)

Vlada Indije pokrenula je elektroničku autorizaciju putovanja ili eTA za Indiju koja omogućuje građanima 180 zemlje za putovanje u Indiju bez potrebe za fizičkim pečatom u putovnici. Ova nova vrsta autorizacije naziva se eVisa India (ili elektronička indijska viza).

To je ova elektronika Indija Visa Online koja omogućuje stranim posjetiteljima da posjete Indiju za 5 glavne namjene, turizam / rekreacija / kratkoročni tečajevi, poslovni, liječnički posjet ili konferencije. Postoji dodatni broj potkategorija . indijska viza

Svi strani putnici moraju prije ulaska u zemlju držati indijsku eVisa (India Visa Online postupak prijave) ili redovnu / papirnatu Visa prije ulaska u zemlju Indijske vlade za imigraciju.

Imajte na umu da putnici u Indiju od ovih za internetsku vizu za Indiju nije potrebna posjeta indijskom veleposlanstvu ili indijskom Visokom povjerenstvu u svrhu dobivanja vize u Indiju. Ako pripadate državljanstvu, možete se prijaviti za . Nakon što se viza za Indiju izda u elektroničkom formatu, tada možete nositi elektroničku kopiju na svom mobilnom uređaju ili tiskanu kopiju ove eVisa India (elektronička indijska viza). Službenik za imigraciju na granici provjerit će vrijedi li eVisa India u sustavu za dotičnu putovnicu i osobu.

Indijska online metoda nabave ili eVisa Indija je preferirana, sigurna i pouzdana metoda ulaska u Indiju. Papirna ili konvencionalna indijska viza Vlada Indije ne smatra pouzdanom metodom. Kao dodatnu korist za putnike, oni ne moraju posjetiti lokalno indijsko veleposlatvo / konzulat ili Visoku komisiju da bi osigurali indijansku vizu jer. internetska prijava za indijsku vizu

Vrste eVisa Indije

Postoje 5 vrste indijske eVisa visoke razine (online postupak prijave za indijsku vizu)

• Iz turističkih razloga, e-Turistička viza

• Iz poslovnih razloga, vize za e-poslovanje

• Iz medicinskih razloga, e-medicinska viza

• Iz zdravstvenih razloga e-MedicalAttendant Visa

• Iz konferencijskih razloga, e-konferencijska viza

Turističke vize se mogu iskoristiti za potrebe turizma, razgledavanja, posjeta prijateljima, posjeta rodbini, kratkotrajnog programa joge, pa čak i za 1 mjesec neplaćenog volonterskog rada. Ako se prijavite za možete ga iskoristiti iz opisanih razloga.

Podnositelji zahtjeva za prodaju / kupnju ili trgovinu mogu iskoristiti poslovnu vizu za Indiju, prisustvovati tehničkim / poslovnim sastancima, uspostaviti industrijski / poslovni pothvat, organizirati obilaske, održati predavanja, zaposliti radnu snagu i sudjelovati na izložbama ili poslovnih / sajmova, da djeluje kao stručnjak / stručnjak u vezi s tekućim projektom. Ako dolazite u opisane svrhe, tada ispunjavate uvjete za . online aplikacija za indijsku vizu

Proces prijave indijske vize

India Visa postupak prijave za eVisa Indiju potpuno je online. Ne zahtijeva se posjet indijskoj ambasadi, indijskoj visokoj komisiji ili bilo kojem drugom uredu vlade Indije. Cijeli postupak se može završiti na ovoj web stranici.

Imajte na umu da prije izdavanja eVisa Indije ili elektroničke indijanske Visa putem interneta možda će vam se postavljati dodatna pitanja vezana za vaš rodbinski odnos, ime roditelja i supružnika i od vas će se tražiti da pošaljete kopiju skeniranja putovnice. Ako ih ne možete naknadno prenijeti ili odgovoriti na bilo koja pitanja, možete nam se obratiti za podršku i pomoć. U slučaju da posjećujete poslovne potrebe, od vas će se možda tražiti da navedete indijsku organizaciju ili tvrtku koju posjećujete.

Proces prijave za India Visa u prosjeku traje nekoliko minuta, ako ste zaglavili u bilo kojem trenutku, molimo potražite pomoć našeg tima za podršku i kontaktirajte nas na ovoj web stranici pomoću obrasca za kontakt. indijska poslovna viza

Uvjeti i upute za popunjavanje obrazaca za prijavu indijske vize

Obrazac zahtjeva za vizu za Indiju zahtijeva odgovore na osobna pitanja, podatke o putovnici i detalje o karakterima. Nakon plaćanja, ovisno o vrsti zahtjeva za izdavanje vize, e-poštom se šalje veza koja zahtijeva da pošaljete kopiju skeniranja putovnice. Kopija skeniranja putovnice može se preuzeti i s vašeg mobilnog telefona, a ne nužno i sa skenera. Također je potrebna fotografija lica.

Ako posjetite u poslovne svrhe, tada je za indijsku poslovnu vizu potrebna posjetnica ili posjetnica. U slučaju indijske medicinske vize, od vas će se zatražiti da dostavite kopiju ili fotografiju pisma iz ove bolnice ili klinike u kojoj se planira vaše liječenje.

Dokumente ne morate odmah učitavati, već tek nakon procjene vaše prijave. Od vas se traži da prođete kroz detaljne zahtjeve prijavnice. Ako imate problema s prijenosom, onda ste u mogućnosti poslati e-poštom našoj službi za pomoć.

eVisa India (elektronička India Visa, koja ima iste povlastice kao i indijska viza) vrijedi samo za sljedeće zračne luke i morske luke za ulazak u Indiju. Drugim riječima, nisu sve zračne luke i morske luke dopuštale ulazak u Indiju na eVisa India. Kao putnik preuzimate potvrdu da li vaš plan dopušta korištenje ove elektroničke indijanske vize. Ako, primjerice, ulazite u Indiju preko kopnene granice, tada ova elektronička indijska viza. indijska viza online

Odlazak iz Indije na eVisa

Dopušten vam je ulazak u Indiju putem elektroničke indijske vize (eVisa India) samo do 2 prijevozna sredstva, zrak i more. Međutim, možete napustiti/izići iz Indije putem elektroničke indijske vize (eVisa India).4 prijevozna sredstva, Zračni (Avion), More, Željeznica i Autobus. Sljedeće označene Imigracijske kontrolne točke (ICP) dopuštene su za izlazak iz Indije. (34 Zračne luke, kopnene imigracione kontrolne točke,31 morske luke, 5 željezničke kontrolne točke).

Dokumenti potrebni za podnositelje zahtjeva za eVisa Indiju

Ako dolazite u svrhu rekreacije/turizma/kratkoročnog tečaja, morate učitati samo svoju fotografiju lica i sliku biografije putovnice. Ako posjećujete poslovni, tehnički sastanak tada ste također dužni učitati svoj potpis e-pošte ili posjetnicu uz prethodni 2 dokumente. Kandidati za liječenje moraju dostaviti pismo iz bolnice.

Možete fotografirati s telefona i prenositi dokumente. Poveznica za prijenos dokumenata pruža se putem e-pošte iz našeg sustava koja je poslana na registrirani ID e-pošte nakon uspješno izvršene isplate. Možete pročitati više o

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete učitati dokumente povezane s eVisa Indijom (elektronička India Visa), možete nam ih poslati i e-poštom.

Možete izvršiti plaćanje u bilo kojoj od 132 valute i načina plaćanja, uključujući Debit / Credit / Check / Paypal metode. Imajte na umu da se potvrda šalje na ID e-pošte koji je dostavljen u vrijeme plaćanja. Plaćanje se naplaćuje u USD i pretvara u lokalnu valutu za vašu elektroničku aplikaciju Visa India (eVisa India).

Ako niste u mogućnosti izvršiti plaćanje za indijsku eVisa (elektronička Visa Indija), najvjerojatniji razlog je taj što vašu bankovnu / kreditnu / debitnu karticu blokira ovu međunarodnu transakciju. Ljubazno nazovite telefonski broj na stražnjoj strani kartice i pokušajte izvršiti još jedan pokušaj plaćanja, ovo će u većini slučajeva riješiti problem. indijska poslovna viza

Ima li Indija eVisa pečat na putovnici?

Indija eVisa više nije pečat na putovnici poput uobičajene India Visa, ali je to izdana u elektroničkoj kopiji podnositelju prijave e-poštom.

U studenom 2014 Indijska vlada pokrenula je indijsku eVisa/elektronsku autorizaciju putovanja (ETA) i prestala s radom za stanovnike više od 164 kvalificirane nacije, uključujući pojedince koji su kvalificirani za vizu pri slijetanju. Pregled je dodatno proširen na 113 nacije u kolovozu 2015 ETA se izdaje za turističku industriju, posjete voljenima, kratke medicinske restaurativne tretmane i poslovne posjete. Plan je preimenovan u e-Turistička viza (eTV) na 15 travanj 2015 , Na 1 U travnju 2017. plan je preimenovan u e-Visa sa 3 potkategorije: e-turistička viza, e-poslovna viza i e-medicinska viza.

Zahtjev za e-Visa mora se podnijeti u svakom slučaju 4 raspored danima prije datuma slijetanja. eVisa za posjetitelje dostupna je za 30 dana, 1 Godina i 5 Godine. 30 Dani eVisa je dopuštena 30 dana i dvostruki unos. Kontinuirani boravak 1 Godina i 5 Godine dopuštena je eVisa za posjetitelje/turiste 90 dana i više unosa. Poslovna eVisa vrijedi za 1 godine i dopušten je višestruki unos. indijska medicinska viza,

Vize Visa

ne zahtijeva fizički posjet indijskom veleposlanstvu ili indijskom konzulatu za izdavanje indijske eVisa. Ova web stranica omogućuje korisnicima pružanje informacija potrebnih za izdavanje elektroničke vize za Indiju (India eVisa). Na ovoj web stranici korisnik treba odabrati svrhu svog putovanja i trajanje u slučaju turističke vize. 3 trajanje Indijske vize moguće je u turističke svrhe kako to dopušta koristeći metodu web stranice, 30 Dan, 1 Godina i 5 Godine.

5 Poslovni putnici moraju imati na umu da im se izdaje a 1 Godišnja ePoslovna viza za Indiju (India eVisa) čak i ako trebaju ući na nekoliko dana radi poslovnog sastanka. To omogućuje poslovnim korisnicima da ne zahtijevaju drugu indijsku eVisa za bilo koje sljedeće posjete za sljedeće 12 mjeseci. Prije izdavanja indijske vize za poslovne putnike, od njih će se tražiti pojedinosti o tvrtki, organizaciji, instituciji koju posjećuju u Indiji i vlastitoj organizaciji/tvrtci/instituciji u svojoj matičnoj zemlji. Electronic Business India Visa (India eVisa ili eBusiness Visa India) ne može se koristiti u rekreacijske svrhe. The razdvaja aspekt rekreacije / razgledavanja posjeta putnika od poslovne prirode posjeta Indiji. Elektronička indijska viza izdana za poslovanje razlikuje se od turističke vize izdane na mreži putem web stranice.

Putnik može imati vizu za Indiju za turizam i Indijsku vizu za poslovnu vizu u isto vrijeme jer se one međusobno isključuju. Međutim, samo 1 Indijska poslovna viza i 1 Indijska turistička viza dopuštena je odjednom 1 putovnica. Višestruka turistička viza za Indiju ili višestruka poslovna viza za Indiju nisu dopuštene u jednoj putovnici. indijska viza za državljane Kanade

U studenom 2014 Indijska vlada pokrenula je indijsku eVisa/elektronsku autorizaciju putovanja (ETA) i prestala s radom za stanovnike više od 164 kvalificirane nacije, uključujući pojedince koji su kvalificirani za vizu pri slijetanju. Pregled je dodatno proširen na 113 nacije u kolovozu 2015 ETA se izdaje za turističku industriju, posjete voljenima, kratke medicinske restaurativne tretmane i poslovne posjete. Plan je preimenovan u e-Turistička viza (eTV) na 15 travanj 2015 , Na 1 U travnju 2017. plan je preimenovan u e-Visa sa 3 potkategorije: e-turistička viza, e-poslovna viza i e-medicinska viza.

Metoda podnošenja elektroničke elektroničke indijanske Visa (eVisa Indija) na web mjestu smatra se pouzdanijom, pouzdanijom, sigurnijom i ubrzanom, a korisnici će je smatrati sigurnijom. Međutim, broj kategorija koje dopušta Vlada za India Visa na web stranici / elektroničku metodu za India Visa su ograničene svrhe, uključujući sljedeće.

NAPOMENA: Business Visa omogućava prisustvo nekoliko vrsta poslovnih sajmova, industrijskih sastanaka, poslovnih simpozija, seminara, sajmova i poslovnih konferencija. Konferencijska viza nije potrebna ukoliko Vlada Indije nije organizirala događaj.

Vlada Indije je stoga omogućila jednostavan način za korištenje indijske vize elektroničkim putem (India eVisa) za 3 glavne kategorije putnika koji koriste metodu internetskih stranica, poslovnih putnika, turista i medicinskih putnika https://www.indian-visa-online.com/hr/visa/


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by Ratul
video transcription

#video transcription

00
Audio in text umwandeln

Verwenden Sie SpeechFlow, um audio in text umzuwandeln - präzise, einfach und kostenlos. So können S

00
BRIDESMAID FASHIONISTA

#bridesmaid dresses, #wedding dresses

00

Stay connected to your stories

INDIAN EVISA Official Government Immigration Visa Application Online CROATIA CITIZENS - Službeni i

968 Launches

Part of the Love collection

Published on August 10, 2023

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.