launchora_img

En İyi Kıbrıs Seyahat Bilgileri İpuçları

Info

Yıl boyunca çok çalıştıktan sonra, çoğu insan güneşte birkaç hafta geçirmeyi veya bazı ilgi çekici yerleri ziyaret etme şansını dört gözle bekliyor. Bu şanslı turistlerin çoğu, Kıbrıs'ın güzel Akdeniz Adası cennetini ziyaret edecek. Kıbrıs tatilinizi daha unutulmaz kılacak seyahat bilgileri ve orada bulunmuş ve yapmış olan kişilerden bazı yararlı ipuçları, okumaya devam edin. Çoğu zaman insanlar seyahat acentesi aracılığıyla her şeyi doğru yapmak için onlara güvenerek tatil rezervasyonu yapmazlar. Bunların hepsi gidecekleri tatil yeri hakkında veya konaklama yerlerinin tatil beldesi merkezine göre nerede olduğunu bilmeden. Bu nedenle, özellikle Ada'yı ilk kez ziyaret ediyorsanız, Kıbrıs seyahat bilgileri paha biçilmez olabilir Kıbrıs araç kiralama.

Kıbrıs'a giderek daha fazla ziyaretçi ayrı uçuşlar, konaklama rezervasyonu yapıyor ve hatta kendi havaalanı transferlerini de ayarlıyor. İnternet üzerinden çevrimiçi rezervasyondaki artış, gezginlere kendi tatil paketlerini oluşturmak için ihtiyaç duydukları her şey için anında fiyat karşılaştırmalarına erişim sağlar. Kıbrıs uçuşları, charter şirketleri aracılığıyla veya hatta artan sayıda tarifeli operatör kullanılarak rezerve edilebilir. Aslında, genellikle doğrudan havayolundan rezervasyon yaptırmak ve aracı veya rezervasyon acentesini devre dışı bırakmak öder. Kıbrıs'a uçmak, hem charter hem de tarifeli uçuşların İngiltere'deki başlıca havaalanlarının çoğundan haftada iki ila üç kez kalkmasıyla hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kalkış havalimanınıza birkaç mil daha gitmeye hazırsanız, Kıbrıs'a yapacağınız uçuşunuzda büyük tasarruf sağlayabilirsiniz.

İki büyük Kıbrıs havaalanı vardır ve yanlış olanı seçmek, transfer sürenize en az birkaç saat kazandırabilir, bu yüzden doğru yaptığınızdan emin olun. Batı kıyısına Baf havaalanı tarafından hizmet verilir ve bu da oteli Baf'ın kendisine, Limasol'a ve başkent Lefkoşa'ya transferler için idealdir. Polis ve Pissouri'nin daha küçük tatil köyleri de Güney Kıbrıs'ın bu tarafında yer almaktadır, bu nedenle eğer yola çıkarsanız Baf'a uçmayı unutmayın. Larnaka havaalanı, adanın doğu kıyısında, Larnaka tatil beldesinin hemen dışında yer almaktadır. Buradan, modern kıyı otoyolunu kullanarak Protaras'a kadar tüm tatil beldelerine ve kasabalara kolay erişim sağlayacaksınız. Agia Napa, Pernera ve Kapparis, beş saatlik bir uçuşun ardından harika bir haber olan Larnaka havaalanına arabayla bir saatten daha az uzaklıkta.

Herkesten Kıbrıs seyahat bilgilerini isteyin ve size neredeyse her zaman araba kiralamanızı tavsiye edeceklerdir. Taksiler için ek masraf istemiyorsanız, Ada'da dolaşmanın en iyi yolu budur. Otobüsler var, ancak ana yolda olmadığınız ve yalnızca ana şehirler arasında gitmedikleri sürece çok fazla kullanılmıyorlar. Bir taşla iki kuş öldürebilirsin ancak Kıbrıs kiralık araç kiralamada ön rezervasyon yapıp havalimanında teslim alırsan. Ortalama taksi ücreti her yönden cyp30.00 civarındadır, bu yüzden mantıksal olarak, tatilinizin sonunda arabayı havalimanına geri götürürseniz, anında cyp60.00 tasarruf edersiniz. Ayrıca sizi alıp bırakmayı teklif eden acenteler yerine, havaalanında arabası olan bir şirket kullanmanız önerilir. Ücretlerinin tamamı toplam fiyatta olsa bile, havalimanına gitmek için yola çıkma zamanı geldiğinde onların insafına kalıyorsunuz. Antrenörler indirdikten hemen sonra check-in'e varırsanız ve kuyruğa girerek bir saat geçirirseniz pek iyi değil.

Kıbrıs seyahat bilgilerinin bir başka yararlı öğesi, tüm araba kiralama işiyle ve tatilcilerin yaptığı bazı yaygın hatalarla ilgilidir. Kıbrıs sıcak! TAMAM. Bunu zaten biliyordunuz, ancak Kıbrıs kiralık arabanızı seçerken hatırlayacak mısınız? Çevrimiçi araç kiralama rezervasyonu yapan kaç kişinin klimayı belirtmeyi unuttuğuna şaşıracaksınız. Havaalanından konaklama yerlerine doğru yola çıktılar, havanın ne kadar sıcak olduğunu anladılar ve kontrol panelindeki tüm düğmelere ateşli bir şekilde bıçaklamaya başladılar. Bu arada arabanın içi mobil bir saunaya benzemeye başlıyor ve karısı onlara ciddi bir kulak ağrısı veriyor. Ah peki, en azından pencerelerin tamamı o sıcak Kıbrıs havasını içeri almak için aşağıya doğru açılıyor ve her zaman gölgede park edebiliyorlar. Bu son moda cipler ve kabrioletler de harika görünüyor, ancak güneş saç derinizi yaktığında iyi görünmeyeceksiniz. Air con'u seçin ve her iki dünyanın da en iyisini elde etmek için akşamları davlumbazı bırakın. Tatilinizin keyfini çıkarın ve bu Kıbrıs seyahat bilgilerinden en iyi şekilde yararlanabileceğinizi umuyoruz.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by sameer

Stay connected to your stories

En İyi Kıbrıs Seyahat Bilgileri İpuçları

21 Launches

Part of the Happenings collection

Published on January 09, 2021

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.