launchora_img

Herhangi Bir Pazarda Emlakçı Olmadan Evinizi Satmak İçin Ev Satış İpuçları

Info

Size ev satışıyla ilgili bazı ipuçları vermek istiyorum çünkü herhangi bir pazarda ev satmak zor olabilir. Bir Emlakçınız olsa bile evler aylarca ve belki yıllarca piyasada oturuyor. Çoğu insan evini özel olarak nasıl satacağını bilmiyor. Bu anlaşılabilir bir durumdur çünkü bir emlak komisyoncusu olmak ortalama bireyin alamayacağı bir eğitim alır. Evinizi kendiniz satmanın temeli basittir. Tek yapman gereken, ona bir işmiş gibi davranmak. Evinizi özel olarak satmayı çok ciddiye alırsanız, bir Emlakçı kullanmayarak elde edeceğiniz ekstra gelir, zamanınızı ve emeğinizi buna değer kılacaktır.

Her ev sahibinin alması gereken ilk ev satış ipucu, araştırmanızı yapmanız gerektiğidir. Araştırmanın ilk aşaması yerel pazar koşullarınızdır. İnternet sayesinde bu, çeşitli finans sitelerinde kolayca bulunabilir. Bu, piyasa bu kadar kötüyse, evinizi biraz daha tutup tutamayacağınıza karar vermenize yardımcı olacaktır. Bazı insanlar bu seçeneğe sahip değil, ancak evinizi bir Emlakçı şansı olmadan satıyorsanız, kötü bir pazarı beklemek için biraz zamanınız var. Araştırmanızın ikinci aşaması, bölgenizdeki pazardaki benzer konutlarla ilgilidir. Doğru koşulları elde etmek için evinizin 10 ila 20 mil yarıçapına takılırdım. Ne kadar yerel kalırsanız o kadar iyi. İyi bir fiyatlandırma hissi elde etmek için gerçekten sadece 5 ila 10 eve bakmanız gerekiyor. Bu araştırmayı yaparken evin fiyatına, durumuna, konumuna ve özelliklerine bakmanız gerekir. Bu alandaki bir diğer harika ev satış ipucu, satıştaki bazı evlerin ilan acentesiyle iletişime geçmektir. Bu Emlakçı ile konuşurken, onlardan mümkün olduğunca fazla bilgi almanız size büyük fayda sağlayacaktır inşaat sonrası temizliği. İdeal olarak, kaç teklifin sunulduğunu ve kaç kişinin mülke ilgi gösterdiğini bilmek istersiniz. Ayrıca mülkün nasıl listelendiğini de not etmek isteyeceksiniz. İlanınızı nasıl ifade edeceğiniz konusunda bir fikir edinmek için çevrimiçi olun ve satıştaki evlerin açıklamalarını okuyun.

Evinizi özel olarak satmanın ikinci aşaması, evinizin durumudur. Evinizi harika görünecek şekilde yükseltmek genellikle sadece birkaç dolar alır, ancak paranızı nereye yatıracağınızı bilmiyorsanız maliyetli olabilir. Yükseltmek istediğiniz ilk alan evin dışıdır. Buna "frenleme itirazı" denir. Bu, peyzaj düzenlemenizi ve genel konut durumunuzu ve kaldırımınız veya teraslarınız gibi diğer kalıcı özellikleri içerir. Evinizin dışı ilk izleniminizdir. Korunmamış bir manzara, potansiyel alıcıların hemen yanından geçmesini sağlayacaktır. Bütçenizi ilk harcadığınız yer burası olmalıdır. Akılda tutulması gereken iyi bir ipucu, onu basit ve temiz tutmaktır. İçerideki büyük yükseltmeler genellikle gereksizdir ve fazladan yatırıma değmeyecektir. Evinizin içinin en büyük kuralı, onu dağınıklıktan çıkarmaktır. Tıpkı dışarıdaki gibi basit ve temiz tut. Evinizin tozlandığından ve duvarların mükemmel olduğundan emin olun. Bütçeniz ve uygun düzene sahipseniz tavsiye edeceğim tek büyük yenileme, bitmiş bir bodrum ve ekstra banyo. Bunlar sizi rakiplerinizden ayıracak 2 önemli nokta. Sadece 1'iniz varsa ekstra bir banyo gerekebilir. Ve zaten yalıtımlıysa ve sadece biraz halı ve alçıpan gerekiyorsa bitmiş bir bodrum yapılmalıdır. Bodrumunuzun büyük bir revizyona ihtiyacı varsa, bunu yapmayın.

Bu nedenle, bu evin satış ipuçlarını kapatırken buradaki anahtar kelime, onu basit ve temiz tutmaktır. Bir Emlakçı olmadan size ev satmanın ikinci önemli noktası, araştırmanızı yapmaktır. Fazladan zaman alırsanız ödüllendirileceksiniz. Pozitif olun ve açgözlü olmayın ve evinizi herhangi bir piyasa koşulunda özel olarak satabilmelisiniz.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by sameer

Stay connected to your stories

Herhangi Bir Pazarda Emlakçı Olmadan Evinizi Satmak İçin Ev Satış İpuçları

12 Launches

Part of the Life collection

Published on February 26, 2021

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.