launchora_img

Son derece Hızlı ve Kolay Kalıcı Akne Temizleme Ucu

Info

Her gün sivilceden muzdarip olan bu kadar çok insan ve piyasada sivilceye bir çözüm sağladığını iddia eden pek çok ürünle, insanların sivilce sorunlarını iyileştirmek için doğru tedaviyi seçmeleri gittikçe zorlaşıyor.

Ürünlerin çoğu aknenin gerçek nedenini çözmede başarısız olur. Çevrimiçi mesaj panolarından herhangi birini ziyaret ederseniz, mevcut ürünlerin çoğunu denemelerine rağmen, sivilceyle mücadeleleriyle ilgili şikayetlerini paylaşan insanlarla dolu olduğunu görüyoruz. Sivilceyi kalıcı olarak iyileştirmenin kesin bir yolu var mı? Bir kelimeyle cevap vermek, evet, mümkün. Sivilceleri hızlı ve kolay bir şekilde ve sonsuza kadar gidermek mümkündür çankaya kanal açma.

Akneyi sonsuza kadar gidermek için aknenin temel nedenini ele almak önemlidir ve bunun için; sivilcenin temel nedenini anlamanız gerekir. Bu, modern ilaçların çözemediği bir konudur. Ciltteki sivilcelerin ve diğer çatlakların temel nedeni, sistemimizdeki eliminasyon kanallarının yanlış çalışmasıdır. Atıkların ve toksinlerin doğal kanaldan uzaklaştırılması kolon, karaciğer ve böbrek ise eliminasyon organlarıdır. Maalesef günümüz yaşam tarzımızın ve fast food alışkanlıklarımızın bir sonucu olarak sistemimizin dengesi bozulmuştur. Kolonlarımız birikmiş atık ve toksinlerle doludur. Eliminasyonun birincil organları ve kanalları tıkandığından bakteri ve maya gibi her tür organizma için bir üreme alanı haline gelir. Ayrıca, birincil kanallar tıkandıkça cilt, atıkların ve toksinlerin atılması işlemini yapmak zorundadır. Bu, cildi çok sayıda enfeksiyona ve bakteriye açar ve bu da akne ve sivilcelerin ortaya çıkmasına neden olur.

Artık asıl nedenin farkında olduğunuza göre, bu sadece onu ele alma meselesidir. Sadece meyvelerden, özellikle elmadan oluşan bir diyet 2 gün süre ile düşünülebilir. Elmalar, toksinleri atmanın doğal özelliğine sahiptir. Bu oruçta su alımınız ikiye ve üçe katlanmalıdır. Doğru söylendi, günde bir elma doktoru uzak tutar. Orucu bozmanın cazibesine kapılma. Devam edin, birkaç gün içinde sivilcelerinizin ve sivilcelerinizin kaybolduğunu göreceksiniz. Şiddetli sivilceyse, biraz daha uzun sürebilir, ancak kesinlikle birkaç gün içinde geçer.

Sivilcenizi tedavi etmek için bu pahalı ilaçlara ve kremlere ihtiyacınız yok. Cildinizi temizlemek için ödediğiniz bedel, sisteminizin düzgün çalışmasına geri dönmesi için disiplinli bir diyettir.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by sameer

Stay connected to your stories

Son derece Hızlı ve Kolay Kalıcı Akne Temizleme Ucu

5 Launches

Part of the Happenings collection

Published on January 23, 2021

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.