launchora_img

Vägg Kork

Info

Vi erbjuder naturliga korkprodukter

vi rekommenderar unika korkprodukter för rumsisolering och dekoration

Korkskiva - ljudisolering och värmeisolering

Naturkork består av tjockväggiga döda celler fyllda med luft. Denna struktur är ogenomtränglig för gaser och vätskor och absorberar som ett resultat inte fukt. Korkceller överför inte vibrationer och har låg värmeledningsförmåga.

Cellerna i cortex fäster vid varandra, är fyllda med luft, och deras cellväggar mättar dessutom olika fettföreningar. De utgör en barriär som inte tillåter vätskor och gaser att passera igenom. Att de är tomma gör dock korken extremt lätt. Därför kan den enkelt installeras som en väggplugg eller ett värmeisoleringsskikt under olika typer av golv. Detta råmaterial är ekologiskt och naturligt, därför har det, förutom användbara funktioner, också estetiska värden, eftersom det smälter in väldigt fint med omgivningen när vi använder en vägg kork i vardagsrummet eller andra rum.

Vi kan erbjuda våra kunder en unik produkt som fungerar som en rumsisolator mot kyla. Finns i olika storlekar, korkskivor installeras på väggar eller som underlag för golv för att minska värmeförlusten och minska ljudnivån.

Isolerande kork

Kork är en naturlig råvara som utvinns från korkek. Dess främsta fördel är utmärkt värmeisolering, eftersom den kännetecknas av en låg värmeledningskoefficient. Det är därför den varken värms upp eller kyls ner, oavsett temperatur är den behaglig att röra vid. Väggkontakten isolerar inte bara rummen termiskt, utan minskar också vibrationsnivån, vilket gör dem tystare. Därför används korkunderlag ofta som en metod för att minska buller inne i byggnader.

Som huvuddistributör och säljare av korkprodukter vill vi rekommendera dig en expanderad kork. Det är ett extremt effektivt värmeisoleringsmaterial som kan användas som ersättning för polystyren, som till skillnad från kork är en icke biologiskt nedbrytbar plast. Expanderad kork kommer att fungera mycket bra i många uppgifter. Den är monterad på byggnadernas ytterväggar med ett speciellt korklim. Den är lätt, därför innebär installationen inga svårigheter. Vi erbjuder expanderad kork med en tjocklek från 10 till 320 mm.

Vägg kork

Liksom den expanderade korken används väggkorken för att skydda rum mot värmeöverföring till utsidan. Väggkontakten har dock även en dekorativ funktion, eftersom den ser smakfull ut och ger inredningen en ombonad känsla.

Kork är ett lätt och elastiskt material, vilket gör det lätt att bearbeta beroende på behov och tillämpning. En av de mest kända naturliga korkprodukterna är en korkbräda som fungerar som en plats för att lämna viktiga anteckningar.

Kontaktuppgifter

Kork Butik Sverige

Staromiejska gade 10A

26-600 Radom

Polen

e-mail: office@korkbutik.se

telefon: +48535000250


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by Aleksandra
Nástěnný korek

Natural cork decoration

00
Kurkborden

cork boards

00
Przenośniki taśmowe

Technology transport

00

Stay connected to your stories

Vägg Kork

53 Launches

Part of the Something Else collection

Published on August 12, 2022

Recommended By

(0)

  WHAT'S THIS STORY ABOUT?

  Characters left :

  Category

  • Life
   Love
   Poetry
   Happenings
   Mystery
   MyPlotTwist
   Culture
   Art
   Politics
   Letters To Juliet
   Society
   Universe
   Self-Help
   Modern Romance
   Fantasy
   Humor
   Something Else
   Adventure
   Commentary
   Confessions
   Crime
   Dark Fantasy
   Dear Diary
   Dear Mom
   Dreams
   Episodic/Serial
   Fan Fiction
   Flash Fiction
   Ideas
   Musings
   Parenting
   Play
   Screenplay
   Self-biography
   Songwriting
   Spirituality
   Travelogue
   Young Adult
   Science Fiction
   Children's Story
   Sci-Fantasy
   Poetry Wars
   Sponsored
   Horror
  Cancel

  You can edit published STORIES

  Language

  Delete Opinion

  Delete Reply

  Report Content


  Are you sure you want to report this content?  Report Content


  This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.