launchora_img

Illustration by @luciesalgado

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς κατάθεση;

Info

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς κατάθεση;

Καθώς ψωνίζετε για ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορεί να συναντήσετε ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν «φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή». Είναι εύκολο να δούμε την έκκληση μιας τέτοιας προσφοράς - τελικά, ποιος δεν θα ήθελε να έχει το αυτοκίνητό του νόμιμα ασφαλισμένο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει εκ των προτέρων;

Αλλά έχετε λόγους να είστε δύσπιστοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αξιόπιστοι ασφαλιστικοί φορείς δεν θα γράψουν ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου χωρίς κάποια χρήματα, επειδή ο κίνδυνος είναι πολύ υψηλός για αυτούς. Όταν διαφημίζουν "δεν απαιτείται κατάθεση" ή "μηδενική προκαταβολή", μπορεί να είναι παραπλανητικό. Αυτό που εννοούν συχνά είναι ότι θα παραιτηθούν από την προκαταβολή ή την κατάθεση, αλλά η πολιτική σας εξακολουθεί να μην ισχύει μέχρι να πραγματοποιήσετε την πληρωμή του πρώτου μήνα.

Μην ανησυχείτε - έχετε ακόμα επιλογές για φθηνή κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου. Εδώ , συνεργαζόμαστε μαζί σας για να προσαρμόσουμε ένα σχέδιο κάλυψης που έχει νόημα για εσάς, τις προτεραιότητές σας και τον προϋπολογισμό σας. Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε μετρητά για μια μεγάλη κατάθεση, μπορούμε να συνεργαστούμε για να βρούμε μια λύση.

Ας εξετάσουμε μερικές παρανοήσεις σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή, καθώς και άλλες επιλογές που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για εσάς.

Πώς μπορώ να έχω φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή;

Κάντε την έρευνά σας. Αυτό σημαίνει να λαμβάνετε δωρεάν προσφορές από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες και να επικοινωνείτε απευθείας μαζί τους για να συζητήσετε τις επιλογές σας. Μη ξεχάσετε τον υπολογισμό ασφαλίστρων που θα σας δώσει τις καλύτερες δυνατές τιμές! Καθώς συγκρίνετε υποψήφιους ασφαλιστικούς παρόχους, λάβετε υπόψη τα εξής:

Μήπως η ασφαλιστική εταιρεία φαίνεται νόμιμη; Δυστυχώς, το διαδίκτυο καθιστά δύσκολη τη διάκριση μεταξύ ασφαλιστικών απάτων και αξιόπιστων παρόχων. Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των παρόχων, διαβάστε τις μαρτυρίες πελατών και επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους. Και φροντίστε να επικοινωνείτε με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πόσο χρήσιμη είναι η ομάδα υποστήριξης πελατών; Εάν πρόκειται να εμπιστευτείτε μια ασφαλιστική εταιρεία για να σας προστατεύσει μετά από ένα ατύχημα, πρέπει να αισθανθείτε σίγουροι για την ικανότητά τους να σας βοηθήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Εάν δυσκολεύεστε να φτάσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή να λάβετε ικανοποιητικές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, είναι πιθανότατα καλύτερο να προχωρήσετε σε άλλους υποψηφίους.

Ποιες θα είναι οι μηνιαίες πληρωμές μου; Εάν δεν είστε σε οικονομική θέση όπου μπορείτε να πληρώσετε το ασφάλιστρο σας εφάπαξ, πιθανότατα εξετάζετε μηνιαίες δόσεις πληρωμής. Αυτές οι πληρωμές - μαζί με διάφορα τέλη και χρεώσεις - θα διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο. Και να θυμάστε, κάθε χρήμα που καταθέτετε για κατάθεση ή προκαταβολή θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας. Ο οδηγός ασφάλειας αυτοκινήτου θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τις ανάγκες σας και να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πότε θα καταβληθεί η πρώτη μηνιαία πληρωμή μου; Αυτό διαφέρει επίσης ανά πάροχο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην χρειαστεί να υποβάλετε την πρώτη σας πληρωμή για ένα μήνα ή περισσότερο. Αυτή η περίοδος αποθήκευσης μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα οικονομικά σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις πληρωμές. Οι περισσότερες εταιρείες θα σας παρέχουν πρόγραμμα πληρωμών, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις μου για την ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς κατάθεση;

Επειδή αξιόπιστοι ασφαλιστικοί πάροχοι δεν πωλούν ασφάλιση αυτοκινήτου χωρίς κάποια μορφή αρχικής πληρωμής - είτε πρόκειται για προκαταβολή είτε για τον πρώτο μήνα - πρέπει να κατανοήσετε τις άλλες επιλογές σας.

Κάντε μια χαμηλή προκαταβολή

Η προκαταβολή σας αποδεικνύει στον ασφαλιστή σας ότι έχετε πραγματικά οικονομικά μερίδια στη διατήρηση της κάλυψης σας. Και το πιο άμεσο όφελος από την πραγματοποίηση μιας προκαταβολής είναι η μείωση των επόμενων μηνιαίων πληρωμών σας.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων διαφέρουν σε αυτό που απαιτούν για προκαταβολές - μερικές φορές μόλις το 6 τοις εκατό του συνολικού σας ασφαλίστρου και έως το συνολικό ασφάλιστρο.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια προκαταβολή για την ασφάλιση αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά μορφών-μπορεί να έχετε επιλογές όπως μετρητά αυτοπροσώπως, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με ηλεκτρονική επιταγή (ηλεκτρονική επιταγή) ή άλλες επιλογές που προσφέρει ο ασφαλιστικός σας φορέας.

Αγορά ασφάλισης με SR22

Ανάλογα με τις περιστάσεις σας, μπορεί να απαιτείται αγορά ασφάλισης με SR22 για να σας βγάλει στο δρόμο. Υπάρχουν πολλά να γνωρίζετε για τις πολιτικές SR22, συμπεριλαμβανομένου του ποιος τις χρειάζεται και πόσο διαρκούν. Έτσι δημιουργήσαμε το Κέντρο εκμάθησης SR22 για να σας βοηθήσουμε να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Λάβετε μέτρα για να μειώσετε τα ποσοστά σας

Μπορείτε να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στον καθορισμό των τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου - και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Περιγράφουμε πώς μπορείτε να λάβετε φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου και προσφέρουμε επίσης μια σειρά εκπτώσεων ασφάλισης αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων:

Έκπτωση για πολλά αυτοκίνητα

Προηγμένη έκπτωση προσφοράς

Αμυντική έκπτωση οδήγησης

Λάβετε υπόψη ότι οι διαθέσιμες εκπτώσεις μπορεί να διαφέρουν ανά κατάσταση, οπότε καλέστε μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Προσέξτε τις παραπλανητικές προσφορές κάλυψης

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες κοινές φράσεις δεν σημαίνουν πραγματικά αυτό που φαίνεται να σημαίνουν. Ορισμένοι ασφαλιστές χρησιμοποιούν ασάφεια για να κάνουν τα σχέδια πληρωμών τους να ακούγονται πιο καινοτόμα ή συγχωρητικά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Για να αποφύγετε τις ασφαλιστικές απάτες και άλλους κινδύνους, λάβετε υπόψη αυτές τις επιλογές κάλυψης:

Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα: Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος αναφοράς σε μηνιαίες πληρωμές - θα χρειαστεί ακόμα να αφιερώσετε κάποια χρήματα για να εξασφαλίσετε την πολιτική σας. Οι περισσότεροι ασφαλιστές θα το κάνουν.

Επισκεφθείτε το Asfaleies24 και δείτε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τις προσφορές τους για ασφάλεια αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή τιμή.


Be the first to recommend this story!
launchora_img

Stay connected to your stories

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς κατάθεση;

58 Launches

Part of the Life collection

Published on August 05, 2021

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.