launchora_img

Illustration by @dariaesste

Bedste Måder At Overvinde Med For Tidlig Sædafgang

Info

Som par er dit sexliv meget vigtigt for dig. Som et par er dit sexliv dog meget vigtigt for hende. Du føler, at hun ikke er stærk nok til dig. Du har problemer med for tidlig sædafgang, og det kan forårsage problemer, der varer længe i sengen med hende. Hun er så stolt af at have en så klar mand og anderledes og sund nok, at du ikke kunne leve uden pleje og opmærksomhed ikke mange gange.

Så hvad kan du gøre for at blive hårdere længere i sengen?

Du har to muligheder for at styre dig for at hjælpe dig med dine problemer med for tidlig sædafgang. Du skal også fokusere på din fyr. Fokuser på ham og ordne ham. ' Vær opmærksom på hende og lad dine bekymringer om for tidlig sædafgang være.

Uanset hvilken mulighed du vælger, prøv disse to metoder for at give dig adgang til naturlige måder at vare længere i sengen med din pige. Så du kan blive hårdt længere i sengen med din pige.

Sørg for, at din kvinde er helt afslappet under sex med dette, du vil vare længere. Få din kvinde tæt på at føle sex og onanere internt, indtil spændingen stiger. Derefter, hvad du kan gøre er at fortsætte med at strøg hende, mens du onanerer 10 til 15 minutter, hjælper med at holde hende stærk og holde det i gang i ikke lang tid.

Åndedrætsøvelser

Da du vil forblive hård, skal du udnytte din åndedrætsevne til at skabe bedre kontrol over din ejakulation. Fokuser på en bedre måde at trække vejret på, mens du onanerer. Træk langsomt dybt vejrtræk normalt omkring fem til ti minutter. Indstil ikke en tidsperiode, da punktet ikke er det rigtige øjeblik at give slip. Tag op med at få tæt hånd og trække vejret. Forestil dig, at dine perioder med nøglen var stort set hele vejen færdig. Du kan gøre det meste af øvelsen med din partner eller alene.

Bliv hård ved at tage skridt. Har du læst eller set noget andet tip til, hvordan man bliver hårdere længere i sengen? Hvis din forbindelse ikke får det, så vil du ikke blive hængende med dine for tidlige sædafgangsproblemer ved at distrahere dig selv. Brug nogle åndedrætsøvelser for at lære at trække vejret, når du føler din seksuelle ophidselse stige. Træk vejret langsomt og træk langsomt dybt vejrtrækning for at hjælpe dig selv med at kontrollere situationen og sørg for at du holder længere.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
launchora_imgYasna Kerl
2 years ago
Nice, thank you

Stay connected to your stories

Bedste Måder At Overvinde Med For Tidlig Sædafgang

49877 Launches

Part of the Love collection

Published on June 04, 2021

Recommended By

(0)

  WHAT'S THIS STORY ABOUT?

  Characters left :

  Category

  • Life
   Love
   Poetry
   Happenings
   Mystery
   MyPlotTwist
   Culture
   Art
   Politics
   Letters To Juliet
   Society
   Universe
   Self-Help
   Modern Romance
   Fantasy
   Humor
   Something Else
   Adventure
   Commentary
   Confessions
   Crime
   Dark Fantasy
   Dear Diary
   Dear Mom
   Dreams
   Episodic/Serial
   Fan Fiction
   Flash Fiction
   Ideas
   Musings
   Parenting
   Play
   Screenplay
   Self-biography
   Songwriting
   Spirituality
   Travelogue
   Young Adult
   Science Fiction
   Children's Story
   Sci-Fantasy
   Poetry Wars
   Sponsored
   Horror
  Cancel

  You can edit published STORIES

  Language

  Delete Opinion

  Delete Reply

  Report Content


  Are you sure you want to report this content?  Report Content


  This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.