launchora_img

Illustration by @luciesalgado

Metoder til at forbedre erektion på en naturlig måde

Info

Psykologiske tricks, der forbedrer erektion

Føler du sig usikker over for en romantisk date? Velkommen til alles klub! Sammen med eksperterne fra ViagraDanmark.eu har vi udarbejdet et par hurtige tip, der hjælper dig med at zappe ud af denne onde cirkel, når dine tanker påvirker din erektilevne og omvendt.

Vær ikke fokuseret på dit erektionsproblem og penetration. Hvis du tænker på penetration, før du selv begynder din samleje, kan erektionen falde af i sidste øjeblik. Tag dig tid, der er andre måder at have det sjovt på. Spil med din partner, kærtegn og fornemmelser. Oral sex er en fantastisk måde at starte sex på og tage sig af din partner; dette vil flytte dit fokus væk fra erektionen, uden at ophidselsen aftager.

Du kan også forestille dig en 69 med din partner på toppen, som derefter kommer og sidder på dig, når spændingen er for stor. Et andet vigtigt punkt: bryde rutinen "kysse - kærtegne - gennemtrængende". Der er ikke noget bestemt mønster, vær instinktiv og lyt til dine ønsker. Den seksuelle handling bør ikke dreje sig om penetration. En kvinde har endnu oftere orgasmer uden for penetration!

Til sidst skal du bruge en penisring eller pikring, hvis det er nødvendigt. I starten af ​​sex, og når din erektion er stærk, er du velkommen til at bruge en pikring. Det hjælper dig med at opretholde din erektion. Det kan dog også være vanskeligt at lægge ned og kræver lidt øvelse, men effekten er der.

Og endelig og lige så vigtigt, hvis din erektion falder af under sex, skal du ikke klippe den kort - det ville være den værste ting for dig og din partner at gøre. Ved at gøre det får du dig selv til at føle dig skyldig og gå ind i en ond cirkel; prøv i stedet at have det sjovt anderledes, det vil berolige dig til næste gang.

Husk, at dette er tilfældet, når du taler reparerer huller, så tal med din partner, læge, sexolog eller terapeut om dit problem for at få det til at forsvinde hurtigere.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
launchora_imgYasna Kerl
1 year ago
ty

Stay connected to your stories

Metoder til at forbedre erektion på en naturlig måde

1569 Launches

Part of the Life collection

Published on November 17, 2020

Recommended By

(0)

  WHAT'S THIS STORY ABOUT?

  Characters left :

  Category

  • Life
   Love
   Poetry
   Happenings
   Mystery
   MyPlotTwist
   Culture
   Art
   Politics
   Letters To Juliet
   Society
   Universe
   Self-Help
   Modern Romance
   Fantasy
   Humor
   Something Else
   Adventure
   Commentary
   Confessions
   Crime
   Dark Fantasy
   Dear Diary
   Dear Mom
   Dreams
   Episodic/Serial
   Fan Fiction
   Flash Fiction
   Ideas
   Musings
   Parenting
   Play
   Screenplay
   Self-biography
   Songwriting
   Spirituality
   Travelogue
   Young Adult
   Science Fiction
   Children's Story
   Sci-Fantasy
   Poetry Wars
   Sponsored
   Horror
  Cancel

  You can edit published STORIES

  Language

  Delete Opinion

  Delete Reply

  Report Content


  Are you sure you want to report this content?  Report Content


  This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.