launchora_img

Så här rengör du köket Diskbänken Arrêter

Info

Någon sorts underlimmad diskho avloppspropp för matlagningsområde är vanligtvis en plastbit. Om en person behöver rengöra din gummiplugg, lägg en 10-procentig lösning av vit vinäger i den. Det är också en bra idé att arbeta med glycerin för att hålla proppen genom att bli porös. Resten av det särskilda avloppet måste skuras med bakläsk eller pulver. För att kunna komma in i de minsta öppningarna, använd en liten behållareborste eller en välanvänd tandborste.

Kör vattnet utan tid

I händelse av att du märker hur avloppet har den obehagliga lukten, verkligen orsakas av helt enkelt bakterier. För att zappa bakterierna som orsakar detta, häll mycket varmt normalt vatten till avloppet. För bästa resultat, använd ugnsvantar och kör detta i 15 sekunder. Du kanske blir förvånad över hur mycket bättre det vanliga vattnet kommer att lukta direkt efter detta. Glöm inte bort att skölja den noggrant efteråt för att förhindra kvarvarande lukt.

Använd en fuktig och torr dammsugare

När du inte kan nå proppen kan en person prova att använda en våt och uttorkad dammsugare. En individ kan behöva hjälp med att manövrera programmet, så be någon att hjälpa till. Ta först med området runt diskbänken. Placera vakuumslangen stadigt över vanligtvis öppningen och placera kolvmuggen i slangen. Vänta tills kraven ändras. När det sätter stopp för har du rengjort den specifika fällan. Nu kan du använda samma teknik för att rensa igen, vanligtvis resten av det särskilda avloppet.

En mycket mjuk skursvamp kan hjälpa till att reparera en mindre repa. För att använda det, doppa den speciella skursvampen i varmt vatten. Applicera något slags tunt lager av rengöringsmedel på typiskt sandpapper och stryk det i den speciella riktningen av fibrerna. Upprepa efter behov. Använd sandpapper med korn 600 om den preliminära repan inte samarbetar. Ett annat alternativ är att prova att använda flytande slipande rengöringslösning på den mjuka skurmattan. Om repan är för djup, applicera ett lager med flytande diskmedel eller flytande frätande rengöringsmedel.

Flow anvisningarna

Du kan också detektera vatten för att tvätta silen. Temperaturerna bör ligga på 140 grader Fahrenheit eller 60 grader Celsius för rör av plastmaterial. Se till att noggrant följ anvisningarna i behållaren. Du bör göra om processen tills silen är fri från fläckar och även skräp. Skölj sedan silen under diskbänken med bekvämt vatten och mattvål för att sluta täppa igen. Efteråt kan du lägga tillbaka den i diskhon. Det kommer att rinna av mycket bättre och se bättre ut.

I händelse av att flugorna invaderar din utarmning, kan du fånga dessa människor med hjälp av gömma tejp. Se bara en remsa associerad med maskeringstejp över avloppsöppningen. Se till att tejpen är torkad innan du tar bort den. Upprepa behandlingen 4 eller 5 nätter om du fortfarande hittar flugor. Om de fortfarande dröjer sig kvar, kommer flugorna troligen från en annan del av ditt hem.

Använd en lösning med bakpulver-vinäger

En individ kan också använda sig av en bakpulver-vinägerlösning för att ta bort fruktflugor från utarmningen. Denna blandning kan skära igenom feta rester samtidigt som den löser upp kalciumavlagringar. Du kan också använda bakpulver plus vinäger på gjutjärnsvasken. Efter att lösningen vanligtvis är torr bör diskhon vara glödande. En enkel tvättlösning av mineralvattenläsk och äppelcidervinäger kan göra susen åt dig! Och glöm inte att skölja den väl.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by mairakhatri
Carpet Cleaner Wollongong

Carpet Cleaner Wollongong

00
onecocoa

onecocoa

00
ดูภาพเคลื่อนไหวใà¸...

ดูภาพเคลื่อนไหวใหม่บนเว็บ - วิธีดูภาพยนตร์ใหม่บนเว็บ

00

Stay connected to your stories

Så här rengör du köket Diskbänken Arrêter

135 Launches

Part of the Life collection

Published on January 18, 2023

Recommended By

(0)

    WHAT'S THIS STORY ABOUT?

    Characters left :

    Category

    • Life
      Love
      Poetry
      Happenings
      Mystery
      MyPlotTwist
      Culture
      Art
      Politics
      Letters To Juliet
      Society
      Universe
      Self-Help
      Modern Romance
      Fantasy
      Humor
      Something Else
      Adventure
      Commentary
      Confessions
      Crime
      Dark Fantasy
      Dear Diary
      Dear Mom
      Dreams
      Episodic/Serial
      Fan Fiction
      Flash Fiction
      Ideas
      Musings
      Parenting
      Play
      Screenplay
      Self-biography
      Songwriting
      Spirituality
      Travelogue
      Young Adult
      Science Fiction
      Children's Story
      Sci-Fantasy
      Poetry Wars
      Sponsored
      Horror
    Cancel

    You can edit published STORIES

    Language

    Delete Opinion

    Delete Reply

    Report Content


    Are you sure you want to report this content?



    Report Content


    This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!



    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

    By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.