launchora_img

Kurkborden

Info

Kurk op rol voor thuis en op kantoor

we bieden handige oplossingen en aantrekkelijke prijzen, we verwerken bestellingen binnen 24 uur, we bieden gratis verzending voor groothandelbestellingen

Kurken planken

Kurkborden op kantoor

Kurkborden zijn een zeer nuttig en populair hulpmiddel in kantoren. Ze dienen als een praktisch hulpmiddel voor communicatie, organisatie en informatieweergave. Hier zijn enkele toepassingen voor kurkborden op kantoor:

Prikbord: Kurkborden zijn de perfecte plek om mededelingen, belangrijke informatie, aankondigingen en posters weer te geven. Ze kunnen worden gebruikt om berichten over te brengen aan werknemers of klanten en openbaar beschikbare informatie zoals lesroosters, roosterwijzigingen of bedrijfsevenementen.

Organisatie en planning: kurkborden kunnen worden gebruikt om taken te organiseren, projecten te plannen en urenstaten weer te geven. Medewerkers kunnen notities, herinneringen, to-do-lijstjes, kalenders, enz. op het kurkbord pinnen.

Presentaties en brainstormsessies: prikborden zijn handig voor presentaties en brainstormsessies. Hiermee kunt u eenvoudig notities, ideeën en belangrijke informatie weergeven die u snel kunt bekijken en bespreken.

Prijzen en prestaties weergeven: prikborden zijn een geweldige plek om de prestaties van werknemers, teams of informatie over prijzen die het bedrijf heeft gewonnen weer te geven. Het is motiverend en schept een sfeer van herkenning.

Creativiteit en inspiratie: Kurkborden kunnen ook een plek zijn om creativiteit en inspiratie uit te drukken. Medewerkers kunnen foto's, motiverende quotes of inspirerende artikelen op het bord pinnen die hen helpen een positieve houding te behouden.

Uitstallen van belangrijke documenten: Kurkborden zijn ook praktisch voor het uitstallen van belangrijke documenten zoals bedrijfsrichtlijnen, veiligheidsvoorschriften, certificeringen, licenties en andere documenten die zichtbaar moeten zijn voor alle medewerkers.

Kurkborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u ze kunt aanpassen aan de individuele wensen en eisen van het kantoor. Ze zijn goedkoop en gebruiksvriendelijk, waardoor ze een praktisch en veelzijdig kantoorapparaat zijn.

Flessenkurken

Een uitstekende vorm voor het bewaren van likeuren die al sinds de oudheid bekend zijn. Flessenkurken worden beschouwd als de beste stoppers die alcoholische dranken isoleren van de externe omgeving, waardoor ze niet oxideren en bederven. Ze kunnen ook worden gebruikt als stop voor potten of andere glazen containers voor het bewaren van voedselproducten.

Kurk op rol

Het wordt gebruikt als onderlaag voor vloeren voor hun thermische en akoestische isolatie, of kurk op de muur in de vorm van behang of voor de productie van platen. Het grote voordeel van kurk op rol is zijn lichtheid, waardoor het een gemakkelijk te monteren en te verwerken product is. De rollen worden om de 1 m gesneden en de dikte van de kurk is van 0,8 tot 10 mm.

Makkelijk in gebruik, licht en natuurlijk

Voordelen

Wat zijn de voordelen van kurk?

Natuurkurk is een van de weinige producten die sinds de oudheid steevast op veel gebieden van het leven wordt gebruikt. Het is een unieke grondstof, waarvan de aanschaf geen hoge kosten met zich meebrengt en onschadelijk is voor de natuurlijke omgeving. Het belangrijkste is dat het veel waardevolle eigenschappen presenteert.

Het belangrijkste voordeel van kurk is het isolerende vermogen. Dit betekent dat het een lage warmtegeleidingscoëfficiënt heeft en dus helpt om het binnen te houden. Daarom wordt vaak een ondervloer van kurk gebruikt, die het "ontsnappen" van warmte voorkomt en zorgt voor een comfortabele temperatuur in een bepaald interieur. Het is ook ondoordringbaar voor vloeistoffen en gassen, praktisch onzinkbaar en wordt niet nat. Op deze manier is het geen plek voor de ontwikkeling van bacteriën en schimmels, dus kan het ook in de keuken worden geïnstalleerd, waar het ontstaan ​​van stoom tijdens het koken een natuurlijk proces is.

Het heeft ook anti-allergische eigenschappen, omdat het geen stof opneemt. Het kan daarom een ​​vast onderdeel zijn van de inrichting van woningen waar mensen met een allergie wonen. Andere eigenschappen van natuurkurk zijn:

lichtheid en elasticiteit

flexibiliteit

ecologisch

Waar komt kurk vandaan?

Natuurkurk is afkomstig van de kurkeik, een hardhoutsoort die veel voorkomt in Portugal, Spanje, Frankrijk en Italië. De natuurlijke omgeving voor de ontwikkeling van deze plant is Portugal. Hierdoor is dit land de belangrijkste exporteur van kurk over de hele wereld geworden. Het verkrijgen van kurk wordt gedaan door de schors van de boom horizontaal en verticaal in te snijden en de schorsplekken af ​​te breken zonder de diepere weefsels te beschadigen. Deze procedure moet worden uitgevoerd door een medewerker die is voorbereid op dit soort functies, om niet per ongeluk een te diepe incisie te maken en hiervoor de juiste plaatsen te kiezen. De stam en dikkere takken worden ontschorst en na het oogsten duurt het ongeveer 10 jaar voordat de eik zijn laag bedekkend weefsel teruggroeit en de dode schorscellen afzet.


Be the first to recommend this story!
launchora_img
More stories by Aleksandra
Nástěnný korek

Natural cork decoration

00
Przenośniki taśmowe

Technology transport

00

Stay connected to your stories

Kurkborden

11 Launches

Part of the Something Else collection

Published on July 31, 2023

Recommended By

(0)

  WHAT'S THIS STORY ABOUT?

  Characters left :

  Category

  • Life
   Love
   Poetry
   Happenings
   Mystery
   MyPlotTwist
   Culture
   Art
   Politics
   Letters To Juliet
   Society
   Universe
   Self-Help
   Modern Romance
   Fantasy
   Humor
   Something Else
   Adventure
   Commentary
   Confessions
   Crime
   Dark Fantasy
   Dear Diary
   Dear Mom
   Dreams
   Episodic/Serial
   Fan Fiction
   Flash Fiction
   Ideas
   Musings
   Parenting
   Play
   Screenplay
   Self-biography
   Songwriting
   Spirituality
   Travelogue
   Young Adult
   Science Fiction
   Children's Story
   Sci-Fantasy
   Poetry Wars
   Sponsored
   Horror
  Cancel

  You can edit published STORIES

  Language

  Delete Opinion

  Delete Reply

  Report Content


  Are you sure you want to report this content?  Report Content


  This content has been reported as inappropriate. Our team will look into it ASAP. Thank You!  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.

  By signing up you agree to Launchora's Terms & Policies.